Serveis Educatius

Tallers

En aquesta categoria de serveis, enfoquem les activitats més centrades en la part tècnica de les pràctiques artístiques, entrant a fons en els detalls amb l’objectiu de transferir eines de creació i especialització professionals.

Pro-A-Prop (Formació Multidisciplinària)

Aquesta proposta de tallers busca generar espais de creació i aprenentatge compartit entre els joves per transferir eines tècniques i expressives que culminin amb l’elaboració col·lectiva d’obres interdisciplinàries. Treballem paral·lelament en els següents tallers/grups de treball:

  • Producció musical
  • Rap
  • Audiovisuals
  • Dansa Urbana

L’objectiu formal és gravar i elaborar cançons amb instrumentals originals i so professional, així com rodar videoclips i peces audiovisuals d’alta qualitat amb material cinematogràfic i recursos de postproducció. Cada grup de treball es centrarà en una part del procés creatiu tot mantenint la direcció conceptual mitjançant sessions conjuntes. 

Projecte Esskeetit (Curs De Producció Musical)

 

Curs d’aproximació a la creació de ritmes instrumentals com a recurs fonamental de la producció musical en les músiques urbanes (rap, hip-hop, trap o altres). Des d’un vessant pràctic i una metodologia participativa, es tracta tot el procés creatiu vinculat al beatmaking: la conceptualització, les tècniques, eines i instruments principals, i una aproximació a l’harmonia.

“Esskeetit” Girona

CURS DE PRODUCCIÓ MUSICAL

“Esskeetit” Montcada

CURS DE PRODUCCIÓ MUSICAL

Projecte Booktrailers

(Curs D’Audiovisuals)

De la mateixa manera que una novel·la s’adapta en una pel·lícula, el booktrailer és l’adaptació audiovisual de la sinopsi. A través d’aquest objectiu, la creació d’un tràiler, el curs és una iniciació al cinema on es treballen les diferents branques d’aquesta disciplina que conclou amb la creació de l’obra.

A través de la presentació dels personatges, el conflicte i la promesa, s’elabora la gramàtica cinematogràfica, l’escriptura del guió i el muntatge de l’obra.

Booktrailers Cardedeu vol. 1

PREMIS FINESTRA

Tallers

Oferim sessions de dues hores aproximadament, en les que els participants poden conèixer els aspectes més bàsics d’una d’aquestes pràctiques artístiques. Pot servir com a “tastet” i una manera d’identificar els interessos i les inquietuds dels joves, i en un format més sintètic, funcionen genial en jornades d’art urbà i esdeveniments festius. 

  • Graffiti 
  • Rap i Beatmaking
  • Breakdance
  • Twerk i BootyDance
  • Hip Hop

 

Natural Beat

FESTIVAL SOLIDARI

“Esskeetit” Girona

CURS DE PRODUCCIÓ MUSICAL

“Esskeetit” Montcada

CURS DE PRODUCCIÓ MUSICAL

Booktrailers Cardedeu vol. 1

PREMIS FINESTRA

Hip Hop Block Party

SANTA MARIA DE PALAUTORDERA

“Cremem el Binarisme”

MURAL COOPERATIU

“Trenquem els Límits”

MURAL COOPERATIU

“Save the Planet”

MURAL COOPERATIU

“Irreductibles”

JORNADA D’ART URBÀ