Pràctiques Artístiques

Audiovisuals

Videoclip

AUDIOVISUALS

 

Si bé el videoclip va sorgir com una eina promocional que acompanyava la música, els avenços tecnològics van acabar per convertir-lo en un bé de consum en si mateix, fins al punt d’esdevenir el producte cultural més consumit per la gent jove a escala global. La indústria musical n’és conscient, i amb les seves representacions sovint imposa cànons i normalitza dinàmiques de violència, misogínia i materialisme. Amb aquest potent ganxo visual tenim l’oportunitat de reflexionar col·lectivament i elaborar alternatives més humanes.

Projectes Realitzats

“Efecto Micelio”

VIDEOCLIP INTERNACIONAL

“Mi Futuro no está en Venta”

VIDEOCLIP COMUNITARI

“Desfem-nos de la Por”

VIDEOCLIP COMUNITARI

“Som la Unió”

VIDEOCLIP COMUNITARI

Documental

AUDIOVISUALS

 

Documentar el procés de creació d’una obra comunitària té el poder de mostrar la realitat que amaga aquesta, ja que si bé basar-se en les vivències i les inquietuds dels participants, el videoclip, el mural o l’espectacle no deixen de ser obres ficcionades. Així, mitjançant entrevistes, imatges del procés i altres recursos podem conèixer els aprenentatges i experiències en primera persona, en la recerca d’un relat col·lectiu que doni sentit al procés.

Projectes Realitzats

 

“Esskeetit” Montcada

CURS DE PRODUCCIÓ MUSICAL

“Els Joves sou el Futur”

MURAL COOPERATIU

“Batec Lliure”

CÀMERA OCULTA CARDEDEU

Interactius

AUDIOVISUALS

 

Establir un diàleg entre consumidors i noves tecnologies és essencial per adquirir competències en un entorn de canvi permanent. A través de la interacció amb una computadora, es pretén ensenyar habilitats relatives al pensament lògic matemàtic i així entendre què hi ha darrere de les màquines que veiem funcionar. Fer música amb fruites o crear hologrames que es projectin amb la pantalla d’un mòbil, per exemple, no deixen de ser casos pràctics per entendre el funcionament que hi ha darrere dels circuits elèctrics i la seva programació. Una nova manera de generar agència tecnològica.

Projectes Realitzats

Hip Hop Block Party

SANTA MARIA DE PALAUTORDERA

“Irreductibles”

JORNADA D’ART URBÀ

Natural Beat

FESTIVAL SOLIDARI